Veelgestelde vragen fotografen

 • AANMELDEN


  Wat is HalloFotograaf?
  HalloFotograaf.nl is een website met als doel fotografen en opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen, met het oog op het verrichten van uiteenlopende opdrachten. De werking van HalloFotograaf.nl is tweeledig; aan de ene kant biedt het fotografen de kans om een eigen profiel - en daarmee een eigen online identiteit - aan te maken, zodat de vindbaarheid van het bedrijf op internet wordt versterkt. Aan de andere kant is het een platform waarop opdrachtgevers op zoek kunnen gaan naar de juiste partij voor hun opdracht. Dat kan zowel door fotografen actief te benaderen via de zoekfunctie, als door het plaatsen van een bericht op het prikbord. Fotografen kunnen uitgebreide portfolio's bijhouden om hun werk extra onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

  Waarom een profielpagina bij HalloFotograaf?
  Online aanwezigheid is een must. Een goede fotograaf wordt niet altijd online gevonden. Door middel van HalloFotograaf, waar alle fotografen uit Nederland vindbaar zijn, is online aanwezigheid en gevonden worden gegarandeerd. Met een profielpagina op HalloFotograaf sla je twee vliegen in één klap: je eigen professionele 'website' met portfolio op één van de best vindbare platformen op het internet.

  Wat zijn de voordelen van een profiel op HalloFotograaf.nl?

  Het aanmaken van een profiel biedt de volgende voordelen:

  • Een vindbare online identiteit
   Een goede fotograaf wordt niet altijd online gevonden. Je wilt niet alleen afhankelijk zijn van bezoekers van deze website. Daarom wordt je profielpagina ook geoptimaliseerd om bezoek te genereren via zoekmachines als Google. Zo profileer je jezelf blijvend binnen jouw vakgebied en regio.
  • Een compleet beeld
   Vaak is een stukje tekst niet genoeg om een potentiële klant of opdrachtgever te overtuigen. Daarom kun je jouw profiel eenvoudig uitrusten met specialismen, foto's, video's, documenten, contactinformatie en meer. Zo maak je een representatief profiel in een handomdraai.
  • Overal en altijd bereikbaar
   Online aanwezigheid is vandaag de dag een must met de opkomst van mobiel internet via smartphones en tablets. Het is dus belangrijk om ook via die apparaten vindbaar en benaderbaar te zijn. Daarom past jouw profiel zich moeiteloos aan aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

 • REGISTRATIE


  Waar kan ik mij registreren?
  Je kunt in vier eenvoudige en doelgerichte stappen een account aanmaken via de pagina aanmelden.

  Wat zijn de kosten voor registratie?
  Voor een Basis profiel betaal je niets, deze is helemaal gratis! Voor een Pro profiel, die meer mogelijkheden biedt, betaal je een vast bedrag per jaar. Klik hier om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

  Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
  Je gegevens worden alleen gebruikt voor onze eigen dienstverlening.

  Kan ik van profiel wisselen?
  Ja, je kunt altijd van profiel wisselen. Dit kan door je profiel te upgraden; of na afloop van de periode te downgraden, bijvoorbeeld tot het gratis Basis profiel.

 • MIJN PROFIELPAGINA


  Hoe maak ik een persoonlijke profielpagina?
  Na registratie log je in op jouw persoonlijke HalloFotograaf omgeving. In deze omgeving kun je zelf teksten, foto's, contactgegevens, etc. toevoegen en zo creëer je een eigen persoonlijke profielpagina. Het is eenvoudig en overzichtelijk. Maak je geen zorgen om de techniek. Wij zorgen er voor dat de website altijd, 24 uur per dag, online is.

  Kan ik later nog aanpassingen doen aan mijn profielpagina?
  Vanuit jouw persoonlijke HalloFotograaf omgeving kun je te allen tijde aanpassingen op je profielpagina aanbrengen.

 • PRIKBORD


  Hoe kan ik op een prikbordbericht reageren?
  Wanneer je bent ingelogd op HalloFotograaf.nl en een Pro abonnement hebt, kun je reageren op opdrachten die door bezoekers op het prikbord geplaatst zijn. Van de opdrachten die aansluiten bij één of meerdere van jouw specialismen, ontvang je een notificatie per e-mail. Klik op de link in de mail om de opdracht te bekijken. Wil je reageren op de opdracht? Vul dan het formulier op de pagina in; de plaatser van de opdracht ontvangt jouw reactie per mail en het bericht verschijnt in de inbox van jouw persoonlijke HalloFotograaf omgeving.

  Mag ik op alle prikbordberichten reageren?
  Ja, maar je ontvangt alleen notificaties van opdrachten die aansluiten bij de door jou geselecteerde specialismen.

  Zijn er kosten verbonden aan het reageren op een prikbordbericht?
  Ja, het reageren op een potentiële opdracht via het prikbord kost € 2,50.

Deel deze pagina

Opdracht plaatsen

Op zoek naar een fotograaf? Plaats dan gratis je opdracht en ontvang direct reacties van fotografen die jouw klus kunnen klaren.

Plaats je opdracht

Uitgelicht profiel

Elsbeth Hoekstra Photography

Elsbeth Hoekstra Photography
Algemeen | Groningen

Fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring. Ik ben een professioneel fotograaf en heb mijzelf gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, portret fotografie e...

Naar profiel
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Toevoegen aan offertelijst Kies de gelegenheid waarvoor je een offerte wilt aanvragen bij:
Hoveniersbedrijf Sander Braat
Toevoegen niet mogelijk Het is niet mogelijk om deze fotograaf aan je offertelijst toe te voegen, omdat de geselecteerde gelegenheid [[dienst]] niet door deze fotograaf wordt aangeboden. Annuleer of wis je offertelijst en kies een nieuwe gelegenheid.